dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Canet acollirà una residència per a persones amb discapacitat psíquica

mans_280x87_02.jpgEl Govern de la Generalitat subvencionarà amb 1.800.000 euros la construcció d’una residència i centre de dia, a Canet de Mar, per a persones amb discapacitat psíquica severa i profunda. El nou equipament està promogut per l’Ajuntament de Canet i la Fundació Els Garrofers.

El Govern de la Generalitat subvencionarà amb 1.800.000 euros la construcció d’una residència i centre de dia, a Canet de Mar, per a persones amb discapacitat psíquica severa i profunda. El nou equipament està promogut per l’Ajuntament de Canet i la Fundació Els Garrofers.

Atenció integral

La residència, que s’ubicarà al carrer Rial dels Oms, oferirà 60 places, i el centre diürn 10 places més. Les residències i els centres de dia per a persones amb discapacitat psíquica, són serveis adreçats a persones amb greus disminucions que, a causa del seu alt grau d’afectació, necessiten atenció i suport per a les activitats de la vida diària. Aquests centres tenen com objectiu oferir una atenció integral per tal de garantir una bona qualitat de vida i aconseguir el màxim grau d’autonomia personal i social.

Pressupost

L’aportació del Govern representa el 43% del total del cost de l’obra, que ascendeix a un import total d’uns 4.110.000 euros. La residència està promoguda per l’Ajuntament de Canet i la Fundació Els Garrofers.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris