dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Canet clou amb èxit de participació la primera Fira Modernista

fira_modernista_canet_280x87__01.jpgLa primera Fira Mercat Modernista de Canet de Mar va acabar aquest diumenge amb una forta afluència de públic. Segons dades facilitades pel consistori canetenc, la mostra podria haver superat els 15.000 visitants.

modernisme_a_canet_2008_800x600.jpgLa primera Fira Mercat Modernista de Canet de Mar va acabar aquest diumenge amb una forta afluència de públic. Segons dades facilitades pel consistori canetenc, la mostra podria haver superat els 15.000 visitants.

Primera edició

Aquesta primera edició va habilitar durant el cap de setmana nombroses parades al Mercat d’artesans, va comptar amb tallers d’oficis, ambientació, rutes guiades modernistes pel centre històric, exposicions i rutes en carrilet per visitar el castell de Santa Florentina. Tampoc van faltar els espectacles d’animació al carrer, representacions de teatre modernista, concerts i, fins i tot, alguns restaurants de la població van preparar "menús modernistes" per l’ocasió.

Èxit de participació

Ni tan sols la presència de la pluja de dissabte a última hora de la tarda va aigualir una Fira que va reviure amb èxit petites històries quotidianes, transportant als seus visitants pel túnel del temps a aquella important època de Canet. La Fira va permetre al públic assistent conèixer de primerà mà l’extraordinari patrimoni modernista canetenc, impulsat per importants arquitectes de l’època, encapçalats pel polifacètic Lluís Domènech i Montaner (1850 – 1923). Precisament, a la xerrada inaugural hi van intervenir els seus néts: Lluís Enric Domènech i Casellas (enginyer), Mª Mercè Domènech i Casellas i Mª Victòria Domènech i Casellas.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris