dimecres, 03 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Canet estrena una nova Escola Taller

nova_escola_taller_de_canet_pp.jpgCoincidint amb el vintè aniversari de la primera Escola Taller de Canet
de Mar, el municipi maresmenc estrenarà una de nova el mes de juny. Les
persones interessades es poden inscriure fins el proper 27 de maig.


nova_escola_taller_de_canet_.jpgCoincidint amb el vintè aniversari de la primera Escola Taller de Canet de Mar, el municipi maresmenc estrenarà una de nova el mes de juny. Les persones interessades es poden inscriure fins el proper 27 de maig.

Nou programa 

Començarà el 27 de juny i tindrà una durada de dos anys. Els oficis que es podran aprendre són el de paleta-enrajolador, pintor-envernissador, lampista-instal·lador d’energia solar tèrmica, jardiner i instal·lador de tancaments d’alumini.

Col·lectiu
 
Estan adreçades a joves de 16 a 24 anys que vulguin aprendre un ofici i que actualment estiguin a l’atur. La nova Escola Taller proposa 40 places, vuit per cada mòdul. Les inscripcions pels aspirants a alumnes es poden fer fins el 27 de maig, i pel personal tècnic i administratiu fins el 30 de maig, a l’oficina nº 2 de l’OTG de l’Alt Maresme de Pineda.

Arranjaments 

Les diferents escoles tallers que s’han a Canet de Mar s’han ocupat de l’arranjament d’espais públics. Les últimes rehabilitacions van ser les de Vil·la Flora, la plaça del carrer Josep Baró, la plaça de la ronda Anselm Clavé, el solar de l’antiga caserna del carrer Balmes i la plaça Manent.

Escoles Taller

Són programes que s’engeguen per durar dos anys i, per tant, no són centres permanents. Canet de Mar ha organitzat Escoles Taller des de 1988, és a dir aquest any 2008 es celebra el vintè aniversari de les Escoles Taller a la població.

Subvencionades
 
Les Escoles Taller estan subvencionades pel Servei d’Ocupació de Catalunya i pel Fons Social Europeu, aquesta última prèvia sol·licitud dels consistoris.


per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris