dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Canet farà el quadre artístic més gran del món

quadre_artistic_de_canet_2008.jpgEls membres del Cercle Artístic Canetenc tornaran a portar l´art al carrer. Enguany, el col·lectiu d’artistes vol crear el quadre artístic més gran del món.

Els membres del Cercle Artístic Canetenc tornaran a portar l´art al carrer. Enguany, el col·lectiu d’artistes vol crear el quadre artístic més gran del món.

Projecte

El projecte consistirà en la realització d´una obra de grans dimensions (15m x 14m) en tècnica mixta sobre tela que s´exposarà a la façana de l´església de Canet durant quinze dies, a partir del dijous 31 de juliol. Aquest dia es presentarà l´obra amb una explicació del sentit de l´obra i la seva descoberta al públic.

Objectiu

Segons l’organització, l´objectiu del projecte és recaptar diners per destinar-los a la investigació contra el càncer. És per això, que una vegada exposada l´obra durant quinze dies, es faran fragments per a què es puguin adquirir.

Lluita contra el càncer

Els interessats hauran de fer un ingrés a un número de compte de l´Associació Espanyola de Lluita contra el càncer. Una vegada fet l´ingrés un tros del quadre més gran del món estarà en mans de la persona solidària.


per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris