divendres, 26 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Canet inicia una campanya per reduir residus a les llars i als comerços

reduir_residus_canet_280x87.jpgL’Ajuntament de Canet de Mar, a través de l’Àrea de Medi Ambient, va començar a repartir des de dilluns passat material per donar a conèixer la campanya de reducció de residus al municipi.

L’Ajuntament de Canet de Mar, a través de l’Àrea de Medi Ambient, va començar a repartir des de dilluns passat material per donar a conèixer la campanya de reducció de residus al municipi.

"A Canet, – és +"

La campanya amb el títol "A Canet, – és +" està distribuint  díptics, cartes i imants a totes les llars de Canet i també ha penjat cartells i pancartes per a la difusió general. D’altra banda, el consistori ha posat a disposició de la ciutadania unes bosses de roba per incentivar l’ús de bosses reutilitzables en comptes de les bosses de plàstic i un adhesiu de publicitat "No, gràcies" per a les comunitats de veïns que vulguin evitar l’excessiva distribució de publicitat comercial.

Dues informadores

A més, dues informadores estan passant pels comerços i les escoles per informar sobre aquesta campanya mediambiental. Fins al moment, han visitat un centenar de comerços per a què apliquin les propostes de reducció de residus. La resta de comerços rebran material específic per a les seves activitats, com és el cas dels forns de pa que properament podran repartir una bossa de roba creada concretament per posar-hi el pa.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris