dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Canet neteja tres abocaments incontrolats al seu terme municipal

abocaments_incontrolats_a_canet_280x87.jpgL’Ajuntament de Canet de Mar, a través de l’Àrea de Medi Ambient, va sol·licitar recentment  l’ajut a la Generalitat per netejar tres punts l’abocaments incontrolats al municipi. Ara, la concessió d’aquest ajut ha permès a Canet netejar uns residus amb un alt grau de deteriorament ambiental.

L’Ajuntament de Canet de Mar, a través de l’Àrea de Medi Ambient, va sol·licitar recentment  l’ajut a la Generalitat per netejar tres punts l’abocaments incontrolats al municipi. Ara, la concessió d’aquest ajut ha permès a Canet netejar uns residus amb un alt grau de deteriorament ambiental.

Els tres punts

Segons informa el departament, el tres punts d’abocaments incontrolats netejats es trobaven al llarg del camí de Can Manresa del municipi, el primer davant de la deixalleria, l’altre en un talús a la dreta del camí passat el pont de l’autopista i el tercer, a la intersecció amb el camí que baixa a Can Taverner de Canet.

Neteja de la brigada

Segons informen els responsables municipals, malgrat l’actuació portada a terme directament per la Generalitat, la brigada municipal continuarà fent les neteges periòdiques en diferents punts de la població per "intentar mantenir nets els voltants del poble".

Els abocaments incontrolats

L’aparició d’aquests punts d’abocaments incontrolats està ocasionada per l’incivisme d’una minoria de persones. Aquesta pràctica provoca un greu problema en el medi ambient, tant per la imatge de degradació que transmet com pel risc afegit d’incendi forestal. Per la seva banda, l’Ajuntament de Canet es lamenta que, concretament, aquests abocaments incontrolats tenen l’agreujant que es troben just a l’inici del camí on hi ha una deixalleria, i on es poden dipositar els residus de forma correcta i, per tant, respectuosa amb el Medi Ambient.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris