dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Canet perfila el projecte “Casa Comediants”

comediants_280x87.jpgL’Ajuntament de Canet va aprovar en un Ple municipal d’enguany la creació del Consell Municipal Comediants (CMC). La finalitat d’aquest Consell és la de l’assessorament, la informació i la col·laboració en el projecte "Casa Comediants".

L’Ajuntament de Canet va aprovar en un Ple municipal d’enguany la creació del Consell Municipal Comediants (CMC). La finalitat d’aquest Consell és la de l’assessorament, la informació i la col·laboració en el projecte "Casa Comediants".

Casa Comediants

El nou projecte es dedicarà a la divulgació i l’estudi de l’obra de Comediants, el seu imaginari i la cultura popular. El Consell Municipal Comediants, que està format per representants del consistori i del propi grup de teatre, ha de crear i gestionar la futura Casa Comediants que es durà a terme a l’edifici de Can Pinyol, al final del carrer Vall. Aquest és el primer pas per complir el nou Pla de museus de la Generalitat que estableix la necessitat de la implicació d’alguna administració i la disposició d’un edifici per aquesta finalitat.

Passos següents

A partir d’ara, els propers passos estan relacionats amb el seguiment arquitectònic del projecte i també, entre altres iniciatives, es marcaran les directrius de la futura programació, s’establirà la seva dimensió artística, es cercaran fórmules per assegurar el seu finançament, i es debatran propostes encaminades al món de la cultura i al teatre al carrer.

Subvenció

De moment, el projecte museogràfic de la Casa Comediants ja compta amb una subvenció de 25.000 euros de la Diputació de Barcelona.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: Comediants.com

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris