dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Canet sanciona 13 persones per actituds incíviques en la tinença d’animals

gossos_280x87.jpgLa Policia Local de Canet de Mar ha denunciat 13 persones, durant els mesos d’octubre i novembre, fruit de la campanya sancionadora de les actituds incíviques en la tinença d’animals de companyia al municipi.

La Policia Local de Canet de Mar ha denunciat 13 persones, durant els mesos d’octubre i novembre, fruit de la campanya sancionadora de les actituds incíviques en la tinença d’animals de companyia al municipi.

Campanya

Aquesta campanya, promoguda des de l’Àrea de Sanitat de l’Ajuntament de Canet, ha denunciat  aquelles persones que no complien amb la normativa, en especial atenció a les defecacions dels animals domèstics a la via pública i, també, les relacionades amb els gossos potencialment perillosos. Les àrees on s’ha fet una vigilància més exhaustiva han estat els parcs i jardins del municipi.

Sense penalitzar

Segons informen fonts municipals, amb aquest tipus de campanyes no només es penalitza les infraccions doncs "s’intenta també conscienciar de les normes de convivència que han d’observar els propietaris d’animals de companyia".

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris