divendres, 14 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Canet tallarà la ronda Francesc Parera a causa de les obres d’interconnexió d’aigües

tall_canet_280x87.jpgLes obres del segon tram de les obres d’interconnexió de les xarxes d’abastament d’aigües del Maresme Nord i Aigües Ter-Llobregat tallaran a partir del 5 de novembre, i durant unes tres setmanes, la ronda Francesc Parera de Canet.

Les obres del segon tram de les obres d’interconnexió de les xarxes d’abastament d’aigües del Maresme Nord i Aigües Ter-Llobregat tallaran a partir del 5 de novembre, i durant unes tres setmanes, la ronda Francesc Parera de Canet.

Segon tram

Les obres corresponents al segon tram de la interconnexió d’abastament d’aigua entre Canet i Santa Susanna milloraran el subministrament d’aigua dels municipis del Maresme Nord. Aquesta actuació s’esta fent a la zona situada entre el Tanatori i la ronda Doctor Manresa de Canet de Mar, un tram que forma part de una actuació a gran escala que consisteix en substituir l’artèria de distribució en alta del Maresme Nord, entre Santa Susanna i Arenys de Mar, que es troba en mal estat, i la connexió de la xarxa d’abastament del Maresme Nord amb el sistema Ter-Llobregat que gestiona Aigües Ter-Llobregat. Aquesta actuació ha estat adjudicada a la unió temporal de les empreses Sorea i Emcofa.

Millor subministrament

Concretament, les obres han de permetre millorar el subministrament d’aigua als municipis d’Arenys de Mar, Arenys de Munt, Calella, Canet de Mar, Pineda de Mar i Sant Pol de Mar. Cal recordar que aquests municipis han patit problemes puntuals pel que fa al subministrament d’aigua com a conseqüència del mal estat de les canonades i de la manca de regulació de les instal·lacions existents.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris