dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Carmen Cervera adopta dos gossos al Maresme

luan_280x87.jpgChucky i Luan són els noms dels gossos que després de passar dos anys al Centre d’Atenció d’Animals Domèstics de Companyia del Maresme (CAAD) han trobat nova llar. Carmen Cervera, la baronessa Tyssen, els va adoptar divendres passat.

Chucky i Luan són els noms dels gossos que després de passar dos anys al Centre d’Atenció d’Animals Domèstics de Companyia del Maresme (CAAD) han trobat nova llar. Carmen Cervera, la baronessa Tyssen, els va adoptar divendres passat.

Visita a l’Animaladda

Segons informen els responsables del Centre maresmenc, Carmen Cervera estava de visita al IV Saló del Benestar i la Defensa de l’Animal Abandonat (Animaladda), que es va celebrar el passat cap de setmana al Palau Sant Jordi de Barcelona, i no es va poder resistir a l’encant i la simpatia que desprenen en Chucky i la Luan, i els va adoptar.

Animals abandonats

Com la majoria dels gossos que arriben al CAAD Maresme, en Chucky – abandonat a Pineda de Mar – i la Luan – que va arribar al Centre fa un any – van ser trobats sense xip i sense cap element que donés pistes de qui eren els seus propietaris. Transcorreguts vint dies, van entrar a formar part del programa d’adopció, en el qual actualment hi ha  uns 200 gossos i una quarantena de gats.

Crida urgent

Recentment, el CAAD Maresme ha posat en marxa la campanya "Adopta’m" fent una crida urgent a la ciutadania per intentar trobar una llar als animals abandonats. Segons informen els seus responsables, actualment les instal·lacions del Centre, ubicades a Can Carmany d’Argentona, s’estan quedant petites.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris