divendres, 26 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Carmen Cervera, la baronesa Tyssen, adopta gossos del CAAD Maresme

luan_280x87.jpgChucky i Luan són els noms del gossos que després de passar dos anys al Centre d’Atenció d’Animals Domèstics de Companyia del Maresme (CAAD) han trobat nova llar. Carmen Cervera, la baronessa Tyssen, els ha adoptat aquest divendres.

Chucky i Luan són els noms del gossos que després de passar dos anys al Centre d’Atenció d’Animals Domèstics de Companyia del Maresme (CAAD) han trobat nova llar. Carmen Cervera, la baronessa Tyssen, els ha adoptat aquest divendres.

Visita a l’Animaladda

Segons informen els responsables del Centre maresmenc, la baronessa Tyssen, que estava visitant el IV Saló del Benestar i la Defensa de l’Animal Abandonat (Animaladda) que se celebra fins el 12 d’octubre a Barcelona, no va poder-se resistir a l’encant i la simpatia que desprenen en Chucky i la Luan, i els ha adoptat.

Animals abandonats

Com la majoria dels gossos que arriben al CAAD Maresme, en Chucky – abandonat a Pineda de Mar – i la Luan – que va arribar al Centre fa un any – van ser trobats sense xip i sense cap element que donés pistes de qui eren els seus propietaris. Transcorreguts vint dies, van entrar a formar part del programa d’adopció, en el qual actualment hi ha  uns 200 gossos i una quarantena de gats.

Crida urgent

Recentment, el CAAD Maresme ha posat en marxa la campanya "Adopta’m" fent una crida urgent a la ciutadania per intentar trobar una llar als animals abandonats. Segons informen els seus responsables, actualment les instal·lacions del Centre s’estan quedant petites.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: CAAD

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris