diumenge, 01 de de novembre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

CDIAP, 25 anys amb els més petits

foto25anyscdiap.jpgEl Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç de la Fundació Maresme (CDIAP) celebra aniversari atenent cada any més de 500 infants de 0 a 6 anys d’arreu de la comarca. El centre, adscrit a la Fundació Maresme, ofereix el diferents serveis gratuïtament.

El Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç de la Fundació
Maresme (CDIAP) celebra aniversari atenent cada any més de 500 infants
de 0 a 6 anys d’arreu de la comarca. El centre, adscrit a la Fundació
Maresme, ofereix el diferents serveis gratuïtament.

El Centre

El Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç del Maresme es va crear el 1982 i atén la població comarcal infantil de fins a sis anys que presentin alguna dificultat en el procés de criança, trastorns, disfuncions en el desenvolupament, etc. Actualment té una plantilla d’uns 25 professionals entre els que es compten psicòlegs, logopedes, psicomotricistes o fisioterapeutes, i atén una mitjana de 500 nenes i nens cada any.

Els serveis

El servei és gratuït i es realitza amb conveni amb el Departament d’Acció Social i Ciutadania i el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. Segons la directora del Cdiap, Laia Serras, el centre “ha experimentat un creixement molt gran des dels seus inicis, passant de 3 als actuals 25 professionals”. Serras també ha ressaltat la importància de l’increment de l’activitat de les dues delegacions del Cdiap al Masnou i Arenys de Mar, que permeten “apropar i facilitar l’atenció que donem a les famílies”.


per Redacció | Fundació Maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris