dissabte, 06 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Cinc candidatures opten al Govern Jove de Llavaneres

candidats_joves_280x87.jpgLa sala de plens de l’Ajuntament de Llavaneres va acollir divendres la presentació de les cinc candidatures formades per alumnes de l’IES de Llavaneres que opten a les eleccions a l’Ajuntament Jove 2008.

candidats_joves_800x600.jpgLa sala de plens de l’Ajuntament de Llavaneres va acollir divendres la presentació de les cinc candidatures formades per alumnes de l’IES de Llavaneres que opten a les eleccions a l’Ajuntament Jove 2008.

5 candidatures

La Junta Electoral va proclamar al migdia els joves que formen part de les cinc candidatures: Joves Amb Idees (JAI), Futures Promeses (FP), Agrupació 3 Viles (A3V), Alternativa per Llavaneres (ALL) i Podem Millorar Llavaneres (PML).

Caps de llista

Els aspirants a alcalde o alcaldessa joves són Leandro Díaz (JAI), Andrea Castilla (FP), Alexander Clasen (A3V), Carlos Sánchez (ALL) i Laura García (PML). La candidatura guanyadora governarà l’Ajuntament del municipi durant dues setmanes del mes de novembre, en un procès electoral que la Generalitat de Catalunya seguirà molt de prop. L’Ajuntament Jove de Llavaneres encetarà el sistema de votacions electròniques, una prova pilot d’abast català.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris