dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Cinc detinguts per produir marihuana en una casa ocupada del Masnou

marihuana_280x87.jpgEls Mossos d’Esquadra han detingut cinc persones que ocupaven un habitatge del Masnou, per un presumpte delicte contra la salut pública. A l’interior de la casa els agents van trobar un laboratori de producció i de cultiu de marihuana.

marihuana_casa_del_masnou_ocupada.jpgEls Mossos d’Esquadra han detingut cinc persones que ocupaven un habitatge del Masnou, per un presumpte delicte contra la salut pública. A l’interior de la casa els agents van trobar un laboratori de producció i de cultiu de marihuana.

Identificació

Els mossos es van desplaçar el passat 11 de novembre a l’habitatge situat al carrer Mossèn Cinto Verdaguer, ocupat il·legalment, en compliment d’una ordre judicial per identificar els habitants i comprovar l’estat de la finca.

170 plantes

Durant el registre, els agents van localitzar 170 plantes de marihuana en diverses fases de creixement i en procés d’assecament, repartides per diferents estances, amb llum, rec automàtic i control de temperatura regulada per termòstat. Segons els Mossos, en alguna cambra també es van localitzar rotllos de paper transparent que suposadament servia per embolicar la substància per a la seva posterior venda.

Detinguts

Els cinc detinguts, Josep D.C., de 25 anys, Sergio GM, de 26 anys, – veïns de Barcelona – Arturo G.S., de 25 anys, Cristian G.B., de 25 anys, – veïns del Masnou – i Sílvia H.V., de 29 anys, – veïna de La Roca del Vallès – van passar dimecres passat a disposició judicial i el jutge va decretar-ne la llibertat provisional.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: Mossos d’Esquadra

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris