dimarts, 09 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

CiU de Calella alerta de la “paràlisi” de la Comissió d’Equipaments

ajuntament_de_calella_280x87.jpgEl grup municipal de Convergència i Unió a Calella ha alertat en un comunicat de la "paràlisi" de la Comissió d’Equipaments creada per tal de projectar la Calella del futur. Segons Convergència, "el futur Hospital de Calella podria quedar compromès".

El grup municipal de Convergència i Unió a Calella ha alertat en un comunicat de la "paràlisi" de la Comissió d’Equipaments creada per tal de projectar la Calella del futur. Segons Convergència, "el futur Hospital de Calella podria quedar compromès".

Comissió d’Equipaments

Aquesta comissió, creada el passat mes de juliol i en la que hi participen tots els partits polítics del Consistori, aborda les futures infraestructures esportives, sanitàries, educatives habitatges dotacionals o aparcaments del municipi; i, segons els nacionalistes, només ha estat convocada una sola vegada.

Futur Hospital de Calella

Per a CiU, aquest alentiment és "especialment preocupant" en el cas del trasllat d’ubicació de l’Hospital de Calella, que té un calendari molt ajustat marcat pel Departament de Sanitat. Segons Convergència, "el futur Hospital de Calella podria quedar compromès".

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris