divendres, 26 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Començen les obres de canalització de la depuradora al passeig marítim de Pineda

canalitzacio_aca_280x87.jpgL’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) intensificarà a partir d’octubre els treballs de construcció de la futura depuradora de l’Alt Maresme. Dilluns vinent, s’iniciaran les obres de canalització de les aigües residuals en un dels trams del passeig Marítim de Pineda de Mar.

L’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) intensificarà a partir d’octubre els treballs de construcció de la futura depuradora de l’Alt Maresme. Dilluns vinent, s’iniciaran les obres de canalització de les aigües residuals en un dels trams del passeig Marítim de Pineda de Mar.

Tram afectat

Concretament, aquesta actuació afectarà la zona del passeig compresa entre els carrers Església i Moragas i Barret. Aquest tram quedarà tallat a la circulació de vehicles durant un tres mesos per a col·locar les canonades que hauran de transportar les aigües residuals dels cinc municipis – Calella, Santa Susanna, Malgrat, Palafolls i Pineda – que es beneficiaran de la depuradora.

Canalització avançada

Tot i així, bona part de la canalització del passeig Marítim de Pineda ja està realitzada per les obres que es van dur a terme l’any 2004. Actualment, només falta canalitzar aquest darrer tram del passeig i el del costat de l’estació de pretractament que es farà posteriorment.

Altres modificacions

D’altra banda, les actuacions obligaran a traslladar durant aquest període la ubicació del mercat setmanal de divendres a Pineda centre i, també, es veurà modificada la parada del bus urbà de la zona.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris