divendres, 26 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Comencen les obres de reforma del Mercat Municipal de Calella

mercat_municipal_calella_280x87.jpgCalella ha començat les obres de millora del seu Mercat Municipal. Segons informa l’Ajuntament, l’actuació consisteix en una reforma parcial de l’equipament per donar-li un nou impuls.

mercat_municipal_calella_obres_11_12_2008_800x600.jpgCalella ha començat les obres de millora del seu Mercat Municipal. Segons informa l’Ajuntament, l’actuació consisteix en una reforma parcial de l’equipament per donar-li un nou impuls.

Obres

Les primeres actuacions de millora i condicionament consisteixen en canviar la porta principal d’accés al mercat per una porta automàtica per tal de facilitar l’entrada pel carrer Sant Joan. També s’eliminaran les escales de l’entrada principal amb la instal·lació d’una rampa, s’adequarà l’interior del recinte i es pintarà tot el mercat tant per dins com per fora. Les obres s’allargaran previsiblement fins el mes de febrer de 2009.

Més parades

D’altra banda, la Regidoria de Comerç i Consum de Calella ha fet una crida a totes les persones interessades en posar parada al mercat calellenc, amb l’objectiu d’omplir-lo amb el màxim possible de parades. Segons els responsables municipals, aquestes reformes pretenen recuperar el Mercat Municipal oferint als seus clients un espai amb una oferta variada de producte fresc, i on puguin fer les compres de tot allò que necessiten d’una manera còmoda i agradable.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: Diari Maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris