dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Condemnat un veí de Caldes per agressió sexual i intent d’homicidi

sentencia_280x87.jpgL’Audiència de Barcelona ha condemnat un veí de Caldes d’Estrac a 20 anys de presó. La sentència considera provat que l’acusat va intentar matar la seva dona a cops de martell, entre d’altres delictes.

L’Audiència de Barcelona ha condemnat un veí de Caldes d’Estrac a 20 anys de presó. La sentència considera provat que l’acusat va intentar matar la seva dona a cops de martell, entre d’altres delictes.

Els fets

Els fets es remunten al 6 de març de l’any passat, quan el condemnat va amenaçar la seva esposa amb un ganivet de cuina. La ràpida intervenció d’un nét del matrimoni va impedir que li clavés el ganivet. Tot i així, poc després l’home va agredir la seva dona amb un martell donant-li fins a cinc cops al cap.

Sentència

La sentencia ha condemnat Francisco Ríos, de 66 anys, a 20 anys de presó pels delictes d’agressió sexual, maltractaments i d’intent d’homicidi vers la seva dona. El condemnat també haurà d’indemnitzar la víctima amb uns 24.000 euros en concepte de lesions i seqüeles ocasionades per les agressions.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris