divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Consens per formar el govern jove de Llavaneres

alcalde_jove_llavaneres_280x87.jpgLeandro Díaz, cap de llista de Joves amb Idees (JAI), ha estat investit alcalde jove 2008 del govern de Llavaneres. El candidat ha rebut els vots de tots els regidors i regidores joves, fins i tot els dels dos grups minoritaris.

els_dos_alcaldes_de_llavaneres.jpgLeandro Díaz, cap de llista de Joves amb Idees (JAI), ha estat investit alcalde jove 2008 del govern de Llavaneres. El candidat ha rebut els vots de tots els regidors i regidores joves, fins i tot els dels dos grups minoritaris.

Treball conjunt

Aquest divendres al migdia s’ha constituït el govern municipal jove 2008 que, fins el proper 5 de desembre, treballarà conjuntament amb l’alcalde i els regidors municipals per conèixer com funciona l’Ajuntament per dins. També, els regidors i regidores joves hauran de treballar per fer realitat les promeses que van anunciar durant la campanya electoral.

Consens

Segons les votacions d’aquest migdia es podria evidenciar que els set regidors aniran de la mà en aquesta experiència. Els caps de llista dels dos grups minoritaris, Agrupació 3 Viles (A3V) i Futures Promeses (FP), han optat per votar el candidat del grup majoritari, Joves amb Idees (JAI), en lloc de votar-se a si mateixos. JAI té cinc regidors i A3V i FP, un regidor cadascun.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris