dissabte, 06 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Continua la polèmica sobre el tancament de Pumallo

carta_al_director_280x87.jpgDes de que a primers de setembre l’empresa Pumallo va tancar les seves portes, diversos fòrums d’Internet han recollit la polèmica del seu tancament. El passat 13 d’octubre, la filla del propietari de l’empresa, Eva Martínez, va sortir al pas publicant una carta a la secció de Cartes al Director de Diari Maresme.

Des de que a primers de setembre l’empresa Pumallo va tancar les seves portes, diversos fòrums d’Internet han recollit la polèmica del seu tancament. El passat 13 d’octubre, la filla del propietari de l’empresa, Eva Martínez, va sortir al pas publicant una carta a la secció de Cartes al Director de Diari Maresme.

La carta

A la carta, Eva Martínez dóna tot el seu suport al seu pare, l’empresari José Mª Martínez i, entre altres coses, critica les manifestacions que "una minoria de 15 o 20 persones" han fet "per embrutir el nom del meu pare", comenta. També explica la seva versió de com es va produir el tancament de l’empresa i, per acabar, es considera "una filla orgullosa del seu pare, d’algú que és un exemple de superació constant que m’ha ensenyat els millors valors que pot tenir una persona". Fins al moment, la carta ha donat lloc a una setantena de comentaris a favor i en contra del seu contingut.

Tancament de Pumallo

La fàbrica de mitjons Punto Martínez Llopart (Pumallo), amb seu a Pineda de Mar, va tancar les seves portes el passat mes de setembre, deixant sense feina una cinquantena de persones. Arran del seu tancament, ex-treballadors de l’empresa s’han manifestat sovint pels carrers de Calella i Pineda de Mar.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris