dijous, 13 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Deprius renuncia a l’acta de regidor de CiU a Calella per motius professionals

ajuntament_calella_280x86.jpgAlbert Deprius oficialitzarà aquest dijous, en el Ple ordinari de l’Ajuntament de Calella, la seva renuncia a l’acta de regidor de CiU per motius “estrictament professionals”. La seva vacant l’ocuparà Albert Torrent, número vuit de la candidatura convergent encapçalada per Montserrat Candini.

Albert Deprius oficialitzarà aquest dijous, en el Ple ordinari de l’Ajuntament de Calella, la seva renuncia a l’acta de regidor de CiU per motius “estrictament professionals”. La seva vacant l’ocuparà Albert Torrent, número vuit de la candidatura convergent encapçalada per Montserrat Candini.

Compromisos professionals

Deprius ha manifestat que els seus compromisos de feina per als propers mesos i, fins i tot, per l’any que ve, li fan molt difícil compaginar les seves responsabilitats professionals amb el càrrec de regidor al consistori calellenc. Tot i així, ha destacat que continuarà com a representant del Consell Municipal de Cultura a Calella en representació de CiU. Albert Deprius, de 33 anys, és tenor, director del Cor Harmonia Calellenc i del centre musical Can Salom.

Albert Torrent

Albert Torrent i Vivancos és nascut a Calella l’any 1963. És casat i pare de dos fills. És militant de Convergència Democràtica de Catalunya des de l’any 1996. Té estudis de formació professional de 2on grau nàutic-pesquer. S’inicià professionalment en el negoci familiar d’hostaleria, on va treballar fins l’any 1992. Des del 2003, exerceix de director del càmping Kanguro de Sant Pol de Mar. L’entrada d’Albert Torrent com a regidor convergent del consistori calellenc impulsarà l’àrea d’Urbanisme i planejament territorial del grup municipal de CiU a l’oposició.


per Redacció | Ramon Texidó

 

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris