divendres, 26 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Desallotjen una vintena de persones d’un habitatge de Montgat per una fuita de gas

aixeta_gas_280x87.jpgUna fuita de gas va obligar a desallotjar aquest dimecres al vespre un edifici d’habitatges de Montgat. Una vintena de persones van haver d’abandonar temporalment el bloc de pisos situat al carrer Sant Jordi número 66 del municipi.

Una fuita de gas va obligar a desallotjar aquest dimecres al vespre un edifici d’habitatges de Montgat. Una vintena de persones van haver d’abandonar temporalment el bloc de pisos situat al carrer Sant Jordi número 66 del municipi.

Instal·lació comunitària

Segons van informar els Bombers de la Generalitat, la fuita es trobava a l’exterior de l’edifici, entre el comptador i la vorera pública, i va ser aturada tancant la corresponent clau de pas. Al lloc dels fets, també s’hi van desplaçar tècnics de Gas Natural que van informar a l’ACN que la fuita no s’havia produït a la xarxa general, sinó a la instal·lació comunitària de l’edifici. Els veïns desallotjats van poder tornar poc després a les seves llars però sense disposar de servei de gas als seus domicilis, fins la reparació de la canalització malmesa.

per Redacció | Foto: sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris