dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Desè aniversari de la festa gastronòmica de la tardor a Llavaneres

promocio_productes_tipics_280x87.jpgEl cap de setmana del 22 i 23 de novembre, el passeig de la Mare de Déu de Montserrat de Sant Andreu de Llavaneres acollirà la 10ª edició de la Mostra Gastronòmica de Productes Típics. Com a novetat d’enguany s’hi ha afegit l’Alimentabò, fira de tardor i bolet.

El cap de setmana del 22 i 23 de novembre, el passeig de la Mare de Déu de Montserrat de Sant Andreu de Llavaneres acollirà la 10ª edició de la Mostra Gastronòmica de Productes Típics. Com a novetat d’enguany s’hi ha afegit l’Alimentabò, fira de tardor i bolet.

Mostra consolidada

Es tracta d’una consolidada proposta gastronòmica que promociona productes tan autòctons com la poma farcida, la coca de Llavaneres, el vi i el cava i els aliments propis de la tardor, com el bolet. Paral·lelament, els infants podran participar en tot un seguit d’activitats, entre d’altres, una castanyada, gegants i inflables.

Productes Típics

La Promoció de Productes Típics es farà dissabte 22 i diumenge 23 de novembre al passeig de la Mare de Déu de Montserrat. Un any més es promocionarà la coca de Llavaneres, les pomes del "relleno" i també els bolets, sobretot els rossinyols. La degustació es farà diumenge 23 al matí. La previsió és que se serveixin més de 500 racions de poma farcida i també uns quants centenars de racions de bolets i de coca. La recaptació obtinguda es destinarà a la Fundació Rokpa.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris