divendres, 14 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Detingut a Mataró el pare d’un nen de 4 anys per deixar tancat el seu fill al cotxe

cotxe_580x180.jpgLa policia local de Mataró va trobar dissabte passat, sobre les 6 de la matinada, un nen de 4 anys tancat a l’interior d’un vehicle estacionat en un carrer del municipi. El pare del petit, de 36 anys, va ser detingut acusat d’abandonament.

La policia local de Mataró va trobar dissabte passat, sobre les 6 de la matinada, un nen de 4 anys tancat a l’interior d’un vehicle estacionat en un carrer del municipi. El pare del petit, de 36 anys, va ser detingut acusat d’abandonament.

Agreujant

La detenció va tenir com agreujant que, mentre els policies inspeccionaven el vehicle, i poc després d’haver trucat al titular del vehicle, el pare del nen va aparèixer insultant i agredint als agents, negant-se a obrir la porta del cotxe tancat amb clau, segons informa la policia. Finalment, la patrulla va haver de trencar un dels vidres del turisme per poder rescatar al nen. Immediatament, els agents van detenir a l’agressor qui, presumptament, anava begut i hauria deixat a l’infant dormint tota la nit a l’interior del cotxe per anar a les celebracions de la Festa Major mataronina. Actualment, l’home es troba en llibertat amb càrrecs.

Bon estat

El menor va ser traslladat a l’hospital de Mataró on el van atendre, i actualment està sota la custòdia dels seus avis en bon estat de salut.


per Redacció | Ramon Texidó |  Foto Sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris