dimarts, 09 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Detingut un veí de Malgrat per revelació de secrets a través d’Internet

walkie_280x87.jpgLa Policia Local de Malgrat de Mar va detenir dimecres 1 d’octubre un veí del municipi, de 36 anys, com a presumpte autor d’un delicte de revelació de secrets. El detingut, que ha quedat en llibertat amb càrrecs, hauria difós públicament les freqüències exactes i converses dels cossos de seguretat a través d’Internet.

foto_policia_local_de_malgrat_.jpgLa Policia Local de Malgrat de Mar va detenir dimecres 1 d’octubre un veí del municipi, de 36 anys, com a presumpte autor d’un delicte de revelació de secrets. El detingut, que ha quedat en llibertat amb càrrecs, hauria difós públicament les freqüències exactes i converses dels cossos de seguretat a través d’Internet.

Equips de radiofreqüència

El detingut, B.S.N., veí de Malgrat de Mar, interceptava i interferia les comunicacions privades i restringides de la Policia Local de Malgrat de Mar de manera sistemàtica, mitjançant una sèrie d’equips electrònics de radiofreqüència fixes i portàtils.

Llistat de freqüències

A més, l’home hauria difós públicament a través de la seva pàgina web un extens llistat amb les freqüències i subtons de seguretat exactes i precisos de cossos de la Policia Local d’arreu de Catalunya, Bombers, Taxis, Ambulàncies, Torres de Control i Aproximació d’Aviació Civil de Barcelona i Girona, Centre Penitenciari i moltes altres institucions públiques i privades catalanes. També, hauria enregistrat i difós les converses policials a través del popular portal d’Internet Youtube.

Un escànner portàtil

En el moment de la seva detenció, l’home es trobava en el vehicle de la seva parella sentimental, on els agents li van intervenir un escànner portàtil que tenia sintonitzat el canal de treball de la mateixa Policia Local de Malgrat de Mar.

En llibertat amb càrrecs

El malgratenc ha passat aquest divendres a disposició del Jutjat número 3 d’Arenys de Mar, que l’ha deixat en llibertat amb càrrecs per un delicte de revelació de secrets.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: Policia Local de Malgrat 

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris