dissabte, 06 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Detinguts dos homes que van amenaçar un altre mentre els denunciava a la comissaria de Mataró

mobil_280x87.jpgEls Mossos d’Esquadra han detingut dos homes com a presumptes autors d’un robatori amb violència i intimidació, i un delicte d’amenaces continuades. Els dos detinguts van trucar i amenaçar per telèfon mòbil la víctima del seu robatori, mentre aquesta els denunciava a la comissaria de Mataró.

Els Mossos d’Esquadra han detingut dos homes com a presumptes autors d’un robatori amb violència i intimidació, i un delicte d’amenaces continuades. Els dos detinguts van trucar i amenaçar per telèfon mòbil la víctima del seu robatori, mentre aquesta els denunciava a la comissaria de Mataró.

Robatori d’una agència

Segons informen els Mossos, els arrestats haurien robat el passat 4 de setembre 800 euros d’una agència de viatges de Mataró, presumiblement amb una pistola. Tot i així, els detinguts haurien exigit al propietari lliurar-los 50.000 euros més. L’endemà del robatori, un d’ells va trucar a la víctima per concretar el lloc i l’hora d’entrega dels diners, just en el moment que aquesta persona denunciava el robatori perpetrat el dia anterior. Els agents de la comissaria mataronina van poder escoltar per l’altaveu del telèfon mòbil les exigències i amenaces.

Seguiment policial

Immediatament, els Mossos d’Esquadra van muntar un dispositiu especial per mantenir la comunicació telefònica entre els dos homes i la seva víctima i per així concretar un lloc de trobada. El seguiment els va dur finalment a l’aparcament d’un centre comercial de Mataró, on els agents van veure els dos individus a l’interior d’un vehicle que, en sospitar de la presència policial, van fugir a peu per una zona amb vegetació.

Vehicle robat

En l’interior del cotxe, un vehicle robat a Vilanova i la Geltrú, els Mossos van trobar documentació d’un familiar d’un dels fugits. Les posteriors investigacions van culminar amb la identificació i detenció dels dos homes els dies 6 i 7 d’octubre a Sant Pere de Ribes i Vilanova i la Geltrú, respectivament.

Presó provisional

Els dos detinguts, Rafael F.N., de 31 anys, i Miguel Àngel V.V., de 26, veïns de Sant Pere de Ribes, van passar a disposició del jutjat de guàrdia de Vilanova i la Geltrú, i el jutge va decretar la presó provisional per a ambdós.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: sxc.hu 

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris