dimarts, 27 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Diari Maresme i les xarxes socials

A partir d’aquesta setmana, el diari digital Diari Maresme entrarà a formar part de les anomenades xarxes socials més importants. A part de les subscripcions via RSS, a les que tothom pot accedir de forma gratuïta, es podran llegir tots els titulars a plataformes com Facebook, Twitter o Jaiku.

Amb aquesta inserció al món de les xarxes socials, Diari Maresme preveu que, en menys de tres mesos, es multipliqui per dos el seu nombre de lectors. Avui, es comptabilitzen una mitjana mensual de vint mil visites. I és aquesta forma de recuperar el contacte amb antics amics, o crear-ne de nous, ha revolucionat la manera d’entendre les relacions humanes. Iniciatives que neixen a la xarxa, després es veuen materialitzades en viu, unint a gent amb les mateixes inquietuds i sensibilitats.

Un cop més, es demostra que la xarxa no allunya a la gent, com molts apocalíptics volien fer veure. Ni refreda les relacions entre les persones. Tot el contrari. Apropa distàncies físiques allà on les cosmovisions són molt properes. I és que Internet, com totes les eines, és útil si es sap utilitzar.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris