dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Diari Maresme lliura el guardó al “Bloc sense fulls” d’en Saül Gordillo

premi_blocs_maresme_280x87.jpgSaül Gordillo, amb el seu "Bloc sense fulls", ha rebut aquest dissabte, a Calella, el guardó corresponent a la categoria política del I Premi Blocs del Maresme. El periodista calellenc ha obtingut aquest distintiu gràcies als vots dels lectors i lectores de Diari Maresme.


saul_albert_i_ramon_800x600_02.jpgSaül Gordillo, amb el seu "Bloc sense fulls", ha rebut aquest dissabte, a Calella, el guardó corresponent a la categoria política del I Premi Blocs del Maresme. El periodista calellenc ha obtingut aquest distintiu gràcies als vots dels lectors i lectores de Diari Maresme.

Lliurament

El lliurament del premi va ser a càrrec del director de Diari Maresme, Albert Lladó, acompanyat pel cap de Redacció, Ramon Texidó.

Absent destacat

Saül Gordillo, periodista i director de l’Agència Catalana de Notícies, no va poder assistir a l’acte de lliurament de premis celebrat dissabte 11 d’octubre a l’Auditori de Can Comas de Pineda de Mar, motiu per al qual ha rebut el seu guardó amb una setmana de retard.

Dades del bloc

Gordillo va estrenar "El bloc sense fulls" el juliol de l’any 2004 i actualment ha esdevingut un referent a la Xarxa. En aquest llarg periple de 4 anys, el seu bloc ha publicat més de 1.600 articles, ha rebut prop de 800.000 visites i ha generat més de 8.200 comentaris dels blocaires.  

Percentatges de vots

D’altra banda, els lectors i lectores de Diari Maresme ja poden consultar els percentatges dels vots de tots els blocs guanyadors i finalistes a  http://diarimaresme.com/i-premi-blocs-del-maresme/

Col·laboradors

En aquest I Premi Blocs Maresme, organitzat per Diari Maresme amb motiu del seu segon aniversari, van col·laborar Caixa Laietana i el setmanari CafèambLlet, a més de l’Ajuntament de Pineda de Mar, entre altres empreses i entitats.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris