dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Diari Maresme organitza el “I Premi de Blocs”

teclat.jpgDiari Maresme, per celebrar el seu segon aniversari, organitza el “I Premi Blocs del Maresme”, on els lectors podran escollir el millors webblogs de la comarca dividits en quatre categories.

premi-blocs-maresme.jpgDiari Maresme, per celebrar el seu segon aniversari, organitza el “ I Premi Blocs del Maresme”, on els lectors podran escollir el millors webblogs de la comarca dividits en quatre categories. Tothom que vulgui participar, si encara no està registrat en el llistat de la secció de blocs , ho podrà fer enviant la seva adreça web.

Quatre categories

Hi hauran quatre premis repartits en les mateixes categories que té el diari: Societat, Política, Cultura i Esports. De cada categoria, hi haurà cinc finalistes escollits per membres d’aquest mitjà de comunicació i un jurat creat expressament per aquesta convocatòria.

Del 20 d’agost al 10 de setembre

Aquest és el termini per a què tothom que tingui un blog, i no estigui registrat a la corresponent secció, pugui demanar que afegim el seu web personal. Només ha d’enviar el nom del bloc, del creador i l’adreça a redaccio@diarimaresme.com

Aquesta adreça de correu electrònica està protegida contra els robots d’spam, necessites activar Javascript per veure-la

De l’11 de setembre a l’1 d’octubre

Durant tots aquests dies, tothom que ho vulgui, una vegada registra’t com a usuari, podrà votar un bloc de cada categoria. Prèviament, Diari Maresme haurà seleccionat cinc.

Celebració del segon aniversari

El que obtingui més vots, de cada secció, tindrà un premi de reconeixement que s’entregarà en un acte públic el proper mes d’octubre, a Pineda de Mar. Properament, es detallarà el lloc i data exactes.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris