dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

“Digues la Teva” de Ràdio Pineda comença la nova temporada

radio_pineda_280x87.jpgEl programa de Ràdio Pineda "Digues la Teva", un espai de temàtica social que vol fomentar la participació ciutadana a la ràdio, comença la nova temporada.

El programa de Ràdio Pineda "Digues la Teva", un espai de temàtica social que vol fomentar la participació ciutadana a la ràdio, comença la nova temporada.

Emissió

El programa presentat i dirigit per la periodista Maria-Josep Hernàndez s’emetrà de dilluns a dijous, de 13.15 h. a 14 h., després de l’informatiu del migdia.

Continguts

L’espai radiofònic tracta, entre d’altres, qüestions relacionades amb la salut, l’educació, els moviments associatius i de voluntariat, la solidaritat i les ONG’s, el dret civil, el consum i el medi ambient.

Col·laboracions

També, el programa compta amb la col.laboració de l’Àrea Bàsica de Salut de Pineda, amb un espai quinzenal relacionat amb la salut, mentre que desde la regidoria de Salut Comunitària s’informarà mensualment de les diferents campanyes sanitàries que facin al municipi. Els instituts tindran un espai mensual, així com les escoles. També des de Benestar Social, les diferents professionals participaran un cop al mes.

Col·laboradors, col·laboradores i entrevistes

El programa compta amb diferents col.laboradors i col.laboradores: Jordi Masnou (advocat), Cristina Sanclemente (odontòloga), Quim Estol (enginyer tècnic industrial), Anna Sagrera (Medicina Natural), Narcís Ramon (Veterinari), el Centre Cultural i Recreatiu i l’Oficina d’Informació al Consumidor. Durant l’espai es faran també entrevistes d’actualitat, de Pineda i la comarca. A més, "Digues la Teva" regalarà cada dia un dinar o un sopar, amb el concurs "La Pregunta del Dia" gràcies al patrocini de quatre establiments de restauració pinedencs.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris