divendres, 26 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Disminueix la sinistralitat laboral al Maresme

construccio_280x87_03.jpgLes darreres dades de sinistralitat laboral al Maresme han mostrat un significatiu descens dels accidents a la feina durant el tercer trimestre de 2008. Tot i les dades positives, cal lamentar la mort d’un treballador.

Les darreres dades de sinistralitat laboral al Maresme han mostrat un significatiu descens dels accidents a la feina durant el tercer trimestre de 2008. Tot i les dades positives, cal lamentar la mort d’un treballador.

Descens significatiu

Aquestes dades, recollides per l’Observatori de Desenvolupament Local del Consell Comarcal, mostren un significatiu descens dels accidents a la feina durant el tercer trimestre de 2008. La disminució és significativa tant si es compara amb les dades recollides el trimestre anterior com fent la comparativa amb el mateix període de 2007.

Dades trimestrals

Durant els mesos de juliol, agost i setembre de 2008 es van registrar 1.312 accidents laborals amb baixa al Maresme. Aquesta xifra indica una reducció del 18,66% respecte al segon trimestre de l’any i un descens encara major (el 19,01%) si es fa la comparativa amb les dades del tercer trimestre de 2007. De fet, s’ha registrat el nombre absolut d’accidents a la feina més baix des del tercer trimestre de 2005.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: Diari Maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris