dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Disparen amb una pistola d’aire comprimit una dona que exerceix la prostitució a la N-II

pistola_280x87.jpgUna dona que exerceix la prostitució a la N-II va ser disparada amb una pistola d’aire comprimit dilluns passat, als volts de les 6 de la tarda, per dues prostitutes que havien ocupat la seva zona a Maçanet de la Selva. Hores més tard, els Mossos d’Esquadra van detenir les agressores a Tordera.

Una dona que exerceix la prostitució a la N-II va ser disparada amb una pistola d’aire comprimit dilluns passat, als volts de les 6 de la tarda, per dues prostitutes que havien ocupat la seva zona a Maçanet de la Selva. Hores més tard, els Mossos d’Esquadra van detenir les agressores a Tordera.

Zona ocupada

Segons la Merche – la prostituta agredida – l’atac es va produir quan tornant de fer un cafè es va trobar les dues dones a la zona del costat de la carretera nacional II, on ella se situa habitualment. Quan els va dir que allà no s’hi podien estar, una de les dones li va començar a disparar amb una pistola d’aire comprimit, amb bales de PVC, que li van ocasionar una ferida a la cella.

En llibertat

Els Mossos d’Esquadra van detenir dues hores més tard, a Tordera, les dues presumptes agressores de nacionalitat romanesa, però poc després van quedar en llibertat perquè no van ser denunciades per l’agredida.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris