dimarts, 09 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Divendres Moguts a Calella

divendres_moguts_280x87.jpgEl Centre d’Acció Jove de l’Ajuntament de Calella enceta aquest divendres 3 d’octubre els Divendres Moguts, un nou projecte d’oci alternatiu per als joves del municipi.

El Centre d’Acció Jove de l’Ajuntament de Calella enceta aquest divendres 3 d’octubre els Divendres Moguts, un nou projecte d’oci alternatiu per als joves del municipi.

Fomentar la participació

Aquesta iniciativa, que inclou diversos tipus d’activitats, té com objectiu fomentar la participació dels joves en un projecte de manera continuada, en grups d’un màxim de 4 o 5 persones. Durant els DM, s’organitzaran activitats variades com ara tallers de música, gimcanes,cinefòrums, karaokes,…  on els principals protagonistes seran els i les joves de Calella.

Carnet d’inscripció

Per a participar només cal disposar d’un carnet gratuït que acredita la inscripció en aquest nou projecte que, a més, premiarà amb regals la participació dels joves més actius, mitjançant l’acumulació de punts. Les persones interessades poden demanar més informació al Centre d’Acció Jove, a la planta baixa de la fàbrica Llobet i Guri de Calella.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris