diumenge, 28 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Dosrius amplia els serveis i horaris de la seva oficina de Correus

correos_280x87.jpgL’oficina de Correus de Dosrius, que fins ara era auxiliar, ha ampliat des de dilluns passat els seus serveis i horaris d’atenció al públic sense la necessitat d’haver-se de desplaçar a cap altre municipi per fer les gestions.

L’oficina de Correus de Dosrius, que fins ara era auxiliar, ha ampliat des de dilluns passat els seus serveis i horaris d’atenció al públic sense la necessitat d’haver-se de desplaçar a cap altre municipi per fer les gestions.

Serveis disponibles

En aquesta oficina, que ha passat a ser centre multiservei, els veïns i veïnes de Dosrius trobaran, a més dels mateixos serveis postals bàsics disponibles fins ara, tots els serveis i productes que Correus ofereix a la seva xarxa d’oficines d’arreu de l’Estat.

Satisfacció

Per la seva banda, els responsables municipals han celebrat públicament la notícia com a resultat de nombroses gestions de tota mena, segons informen en un comunicat. L’Ajuntament de Dosrius també ha manifestat que ara es seguirà treballant perquè es millori el servei a la resta de nuclis de població.

Horari

Des d’aquesta setmana, l’horari d’atenció al públic de l’oficina de Correus de Dosrius és de dilluns a divendres, de 8.30 a 14.30 h; i dissabtes, de 9.30 a 13.00 h.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris