dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Dues ADF maresmenques, guardonades als premis de prevenció d’incendis forestals

adf_280x87.jpgEl Palau municipal d’esports de Sant Feliu de Llobregat va acollir dissabte passat l’acte de lliurament de la XII edició dels premis de prevenció d’incendis forestals. Dues Agrupacions de Defensa Forestal (ADF) del Maresme han estat guardonades.

El Palau municipal d’esports de Sant Feliu de Llobregat va acollir dissabte passat l’acte de lliurament de la XII edició dels premis de prevenció d’incendis forestals. Dues Agrupacions de Defensa Forestal (ADF) del Maresme han estat guardonades.

ADF del Maresme

L’ADF Burriac, que agrupa els municipis de Cabrera de Mar, Vilassar de Mar i Cabrils, ha rebut el premi Palestra que es concedeix a les activitats de prevenció o organització de l’extinció d’incendis. D’altra banda, l’ADF Teià ha obtingut l’accèssit al premi Rossend Montané que valora les activitats realitzades en prevenció.

Premis en metàl·lic

El premi aconseguit per l’ADF Burriac està dotat amb 8.000 euros i l’accèssit obtingut per l’ADF Teià té una dotació econòmica de 3.000 euros.

Premiar la prevenció

Els premis de prevenció d’incendis forestals, atorgats per la Diputació de Barcelona, es lliuren des de 1997 i pretenen reconèixer públicament la feina que realitzen durant tot l’any les agrupacions de defensa forestal.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris