divendres, 26 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El 70% de les llars del Maresme ja estan adaptades per rebre la TDT

tdt_al_maresme_280x87.jpgEl secretari de Mitjans de Comunicació, Carles Mundó, ha declarat aquest dimecres a Mataró que un 70 % de les llars del Maresme ja estan adaptades per rebre el senyal de la Televisió Digital Terrestre (TDT).

El secretari de Mitjans de Comunicació, Carles Mundó, ha declarat aquest dimecres a Mataró que un 70 % de les llars del Maresme ja estan adaptades per rebre el senyal de la Televisió Digital Terrestre (TDT).

Cobertura

En relació al percentatge de cobertura, Mundó ha dit que un 97% de la població de la comarca ja rep correctament el senyal de TDT a casa seva.

Campanya informativa

En els darrers mesos, la Generalitat ha engegat la campanya "La TDT ha arribat a casa teva. Connecta’t a la TDT", que s’ha anat difonent progressivament a mida que les comarques catalanes rebien la senyal digital.

Rebre la TDT

Per rebre correctament la TDT, els usuaris han d’adaptar la seva antena i disposar d’un televisor amb descodificador, ja sigui extern o bé integrat al propi aparell. Per a una correcta instal·lació de l’antena, el Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació recomana que els ciutadans s’adrecin a les empreses instal·ladores identificades amb el distintiu "Agent TDT", ja que segons el Departament ofereixen una garantia d’informació i d’assessorament tècnic.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris