dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El bus de Mataró tindrà un canal de televisió propi

tele_al_bus_de_mataro_280x87.jpgL’Ajuntament de Mataró, a través del regidor de Via Publica, Oriol Batista, va presentar aquest divendres un nou canal de televisió que donarà informació als passatgers de Mataró Bus.

L’Ajuntament de Mataró, a través del regidor de Via Publica, Oriol Batista, va presentar aquest divendres un nou canal de televisió que donarà informació als passatgers de Mataró Bus.

Pantalles de plasma

Els usuaris del bus podran veure, mitjançant pantalles de plasma col·locades a l’interior de tots els autobusos de la flota, notícies, informació d’interès, informació de l’Ajuntament, continguts d’entreteniment i serveis. El regidor també va avançar que hi haurà espais publicitaris.

Continguts

Els continguts s’ofereixen repartits en seccions que es repeteixen en bucles d’una hora per permetre que el major nombre d’usuaris pugui accedir a la formació. Segons el consistori “es persegueix fer més agradable i entretingut el trajecte als passatgers i, al mateix temps, se’ls ofereix informació útil i es proporciona a comerços i empreses un espai per anunciar-se”.

A partir de Les Santes

Finalment l’Ajuntament de Mataró ha escollit Les Santes 2008 per començar a donar el servei. L’empresa mataronina Publeasyty s’encarrega de gestionar el servei, i l’elaboració del contingut informatiu és farà a través de la col·laboració de Maresmedigital TV i el diari El Punt.


per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris