dimecres, 28 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El Club Tennis Magrat, sots-campió d’Espanya

club_tennis_malgrat_280x87.jpgEls pronòstics es van complir i el Club Tenis Valladolid 2006 es va imposar diumenge passat al Club Tennis Malgrat en la gran final de tercera. Els Vallisoletans van guanyar per 6 a 3.

club_tennis_malgrat_100x800.jpgEls pronòstics es van complir i el Club Tenis Valladolid 2006 es va imposar diumenge passat al Club Tennis Malgrat en la gran final de tercera. Els Vallisoletans van guanyar per 6 a 3.

Mal inici

Un matí fred i ennovulat, en unes pistes dures, va ser l’introducció dels quatre primers partits de l’eliminatòria que van acabar en victòria dels castellans. Aquest inici va ser una llosa que va pesar sobre l’equip durant la resta de la final.

Dobles decissius

Tot i així, el Malgrat va guanyar els dos partits següents amb Jordi Solé i Sergio Martínez, que es van imposar amb un gran tennis. S’arribava als dobles amb la necessitat de guanyar els tres dobles en joc. Els numero 1 de Valladolid van guanyar als seu homòlegs catalans amb claredat, cosa que va fer inútil la igualdat de la resta de partits. Així doncs, el Valladolid es va proclamar campió de Tercera i el Malgrat sots-campió.

Entre els millors

L’equip format per Jordi Solé, Adrià Lozano, Sergio Martínez, Marc Monje, David Souto i Antonio Rico, juntament amb l’Staff tècnic format per Xavi Quesada i Jordi Torrent, han assolit una fita històrica del club malgratenc. L’ascens a segona col·loca al Club Tennis Malgrat entre els millors clubs del tennis estatal.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: Club Tennis Malgrat

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris