divendres, 26 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El Consell Comarcal del Maresme presenta la Xarxa d’Infància, Adolescència i família

nens_280x87.jpgLa Xarxa d’Infància, Adolescència i família (XIAF), creada pel Consell Comarcal del Maresme, ha iniciat el primer dels seus projectes que se centrarà en la infància i adolescència en risc.

La Xarxa d’Infància, Adolescència i família (XIAF), creada pel Consell Comarcal del Maresme, ha iniciat el primer dels seus projectes que se centrarà en la infància i adolescència en risc.

Expedients de menors

La XIAF, que es va presentar aquest dijous a la seu del Consell Comarcal del Maresme, s’ha creat per la necessitat d’establir una coordinació amb la resta de serveis. Resolent aquesta situació detectada per l’Equip d’Atenció a la Infància i Adolescència (EAIA) del Maresme, es pretén garantir la rapidesa i la precisió de les actuacions que exigeixen una atenció, valoració i una actuació davant de possibles situacions de desemparament dels menors i requereixen una resposta urgent. Segons les dades de EAIA del Maresme, actualment hi ha 309 expedients de menors oberts, dels quals 59 estan catalogats com a "molt greus".

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: sxc.hu

2 comentaris per a “El Consell Comarcal del Maresme presenta la Xarxa d’Infància, Adolescència i família”

  1. Indignada ha dit:

    Voleu dir que actuaeu a favor o contra els menors en les vostres acuacions sota falses suposicions esteu ocasionan grans danys i forçes victimes.

  2. Indignada ha dit:

    manca competencia de EAIA

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris