dimarts, 09 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El Consell Comarcal i Caixa Laietana signen un conveni per la concessió de beques de Postgrau

signatura_caixa_laietana_consell_comarcal_280x87.jpgLa Seu Social de Caixa Laietana ha acollit aquest dijous al migdia un acte de signatura d’aquesta entitat amb el Consell Comarcal del Maresme, que concedirà beques i ajudarà a posar en marxa dos Màsters gestionats per l’Escola Universitària del Maresme.

La Seu Social de Caixa Laietana ha acollit aquest dijous al migdia un acte de signatura d’aquesta entitat amb el Consell Comarcal del Maresme, que concedirà beques i ajudarà a posar en marxa dos Màsters gestionats per l’Escola Universitària del Maresme.

Màsters

En base a aquest conveni, Caixa Laietana aportarà 20.000 euros amb una durada de dos anys. Concretament, el Màster en Direcció de Projectes de Lleure i el Màster en Direcció d’Esdeveniments Culturals i Esportius, es faran a l’IDEC.

Carnets universitaris

Aquest conveni contempla també l’emissió dels carnets universitaris per part de Caixa Laietana, així com condicions especials en el finançament i productes financers tant pels professors com pels alumnes de l’Escola Universitària del Maresme.

Signatura

L’acord ha estat signat pel president de Caixa Laietana, Jaume Boter de Palau, i el president del Consell Comarcal del Maresme, Josep Jo.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris