divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El Consell Comarcal potenciarà que la gent gran del Maresme pugui cursar estudis universitaris

pissarra_580x180.jpgLa gent gran del Maresme es podrà beneficiar de les 10 beques per a persones majors de 55 anys que el Consell Comarcal concedirà a deu persones de la comarca que no tinguin titulació i que vulguin gaudir d’una experiència universitària.

La gent gran del Maresme es podrà beneficiar de les 10 beques per a persones majors de 55 anys que el Consell Comarcal concedirà a deu persones de la comarca que no tinguin titulació i que vulguin gaudir d’una experiència universitària.

Adreçats a gent gran

Aquests estudis estan impulsats per les escoles de treball social i educació social Pere Tarrés de la Universitat Ramon Llull, i van adreçats especialment al col·lectiu de gent gran.

Envelliment saludable

Segons els impulsors de la iniciativa, l’objectiu és promoure un envelliment saludable i productiu de la gent gran del Maresme. En aquest sentit, el Consell Comarcal col·laborarà amb la Fundació Pere Tarrés i amb el seu programa d’estudis universitaris especialment dissenyat per aquest col·lectiu.

El programa

Es tracta d’un programa universitari de 3 anys que s’imparteix en classes agrupades 2 dies a la setmana i amb uns continguts enfocats cap al creixement personal, intel·lectual, social i de relació.

Vocació social

Tenint en compte el perfil dels alumnes, els impulsors del projecte han establert una formació de qualitat amb una clara vocació social que se centra en la persona. El programa educatiu està dissenyat per respondre a les necessitats de la gent gran tot impulsant més i millors oportunitats d’aprenentatge al llarg de tota la vida.

Aportació econòmica

Per la seva banda, el Consell Comarcal del Maresme aportarà uns 5.000 euros per al curs 2008-2009 que es repartiran en forma de beques d’estudis.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris