divendres, 26 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El CRAM allibera sis tortugues marines recuperades al centre de Premià de Mar

cram_280x87.jpgLa platja de Llevant de Premià de Mar acollirà el proper dissabte 8 de novembre, a partir de les 12 h. del migdia, la solta de sis exemplars de tortuga babaua recuperats al Centre de Recuperació d’Animals Marins (CRAM), en una nova edició del "Torna a casa".

torna_a_casa_800x600.jpgLa platja de Llevant de Premià de Mar acollirà el proper dissabte 8 de novembre, a partir de les 12 h. del migdia, la solta de sis exemplars de tortuga babaua recuperats al Centre de Recuperació d’Animals Marins (CRAM), en una nova edició del "Torna a casa".

Activitats

Les tortugues tornaran al mar en bones condicions, acompanyades per diferents grups de nens i nenes, després de la seva recuperació al centre. A més, durant tot el matí se celebrarà la III Jornada de Conservació del Medi Marí, oberta al públic infantil i familiar, que tindrà lloc a la platja de llevant de Premià de Mar de 10.30 h. a 13.30 h. Aquesta Jornada pretén conscienciar a la ciutadania sobre la importància de preservar els ecosistemes marins i inclou diferents activitats per a tota la família, com ara el concurs de figures de sorra, tallers infantils, una xocolatada popular, una exposició i la neteja de platja i fons marí a càrrec de personal del CRAM.

Assistents

A l’acte d’alliberament de les tortugues també assistiran la directora general de Medi Natural, Núria Bonaventura; el tinent d’alcalde de l’ajuntament de Premià de Mar, Vicenç Yarto; el director del CRAM, Ferran Alegre (Entrevista) ; i el responsable de medi ambient de l’Obra Social de "la Caixa", Xavier Bertolín.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: CRAM

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris