dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El Festival Shakespeare clou amb èxit la primera edició compartida entre Santa Susanna i Mataró

festival_shakespeare_580x180.jpgLa sisena edició del Festival Shakespeare celebrat del 28 de juliol al 3 d’agost a Santa Susanna i Mataró, va acabar diumenge les seves representacions amb un 90 % d’ocupació. L’organització valora molt positivament l’èxit de públic d’un Festival que aspira a créixer i consolidar-se al Maresme.

La sisena edició del Festival Shakespeare celebrat del 28 de juliol al 3 d’agost a Santa Susanna i Mataró, va acabar diumenge les seves representacions amb un 90 % d’ocupació. L’organització valora molt positivament l’èxit de públic d’un Festival que aspira a créixer i consolidar-se al Maresme.

Programació

Concretament, el Festival Shakespeare ha portat a la Masia Can Ribot de Mataró a uns 2.500 espectadors. L’obra "El Rei Lear", d’Oriol Broggi, va clausurar diumenge el certamen en aquest escenari.

Combinació d’espectacles

En l’edició d’enguany, mantenint l’estructura que combina teatre, dansa, circ i música, el públic va gaudir d’una programació formada per 8 espectacles distribuïts al llarg de la setmana passada a Santa Susanna (Can Ratés) i Mataró (Can Ribot i Ermita de Sant Simó), va destacar per la producció pròpia del Festival, "The concord of sweet sounds" de Xavier Sabata, i 3 espectacles internacionals: "Sonnets", de Norah Krief, que va inaugurar la programació a Mataró el dia 30; "Peines d’amour Pedues" d’Hélène Cinque; i "Burgher King Lear" del portuguès Joao Garcia Miguel.

Petit i mitjà format

Les propostes de petit i mitjà format es van desenvolupar al llarg de tardes i nits a l’aire lliure, culminant amb un sopar al mateix recinte de la masia.

Espectadors

Segons informa l’organització, la sisena edició del Festival Shakespeare ha atret l’atenció del públic autòcton i d’espectadors provinents de l’àrea metropolitana de Barcelona. A banda, també hi ha tingut una excel·lent resposta per part del públic en conferències i cursos dins del marc del propi Festival.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris