dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El grup Arangu presenta el seu primer disc a Mataró

arangu_280x87.jpgLa Sala Clap de Mataró acollirà aquest dijous 16 d’octubre, a les 11 de la nit, l’actuació del grup Arangu. El concert forma part de la  gira de presentació del disc “Arangu 1.0” per una vintena de sales catalanes.

arangu_800x600.jpgLa Sala Clap de Mataró acollirà aquest dijous 16 d’octubre, a les 11 de la nit, l’actuació del grup Arangu. El concert forma part de la  gira de presentació del disc “Arangu 1.0” per una vintena de sales catalanes.

Arangu 1.0

El disc compta amb 13 cançons essencialment latin-funky, però sense deixar de banda altres estils com ara el hip hop, el reggae, el drum’n’bass o el rock. La majoria de cançons del disc s’han anat rodant en aquestes més de 40 actuacions que Arangu ha ofert durant el seu primer any d’existència, incorporant algunes noves cançons. En els concerts, la banda aconsegueix un so fresc i original posant una especial atenció a l’harmonia i les melodies. “Mother affection” – en català – és el primer single promocional del grup.

Segon concert del disc

El grup, que ha firmat contracte per enregistrar dos discos amb la discogràfica K-Industria, farà la seva segona actuació a Mataró després de l’estrena del disc a la Sala Apolo de Barcelona.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris