dimecres, 28 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El “I Half Challenge Costa de Barcelona Maresme” canvia de data per no coincidir amb la Formula I

challenge_280x87.jpgLa recent publicació del calendari de la Formula I ha evidenciat la coincidència de dates amb el "I Half Challenge Costa de Barcelona Maresme" el dia 10 de maig de 2009, a Montmeló i Calella, respectivament. Per aquest motiu, l’organització del Challenge ha hagut d’ajornar la seva celebració al proper 24 de maig.

La recent publicació del calendari de la Formula I ha evidenciat la coincidència de dates amb el "I Half Challenge Costa de Barcelona Maresme" el dia 10 de maig de 2009, a Montmeló i Calella, respectivament. Per aquest motiu, l’organització del Challenge ha hagut d’ajornar la seva celebració al proper 24 de maig.

Màxima magnitud

Segons informen els organitzadors del triatló internacional, la Generalitat de Catalunya i el Servei Català de Trànsit han qualificat les dues celebracions com esdeveniments de la “màxima magnitud” i degut a la proximitat geogràfica de les dues competicions, s’ha hagut de canviar la data inicialment programada. Així, la celebració del Fòrmula I al circuit de Catalunya de Montmeló es farà el dia 10 de maig de 2009, mentre que el "I Half Challenge Costa de Barcelona Maresme" – 1,9 kms de natació, 90 kms de ciclisme i 21 Kms de la mitja marató -, amb seu a Calella, se celebrarà dues setmanes més tard, el 24 de maig. Fins al moment s’han inscrit més de 1.400 atletes.

La Challenge

Tot i així, la culminació de la Challenge Costa de Barcelona Maresme arribarà el 4 d’octubre de 2009, dia en el que Calella i la comarca acolliran la triatló de l’Ironman – home de ferro – en la distància de 3,8 kms de natació, 180 kms de  ciclisme i 42 kms de Marató.

Challenge de Roth

L’esdeveniment té com a principal referència el prestigiós Challenge Roth, on va nèixer aquesta competició l’any 1988. Des de llavors, la ciutat alemanya ha celebrat anualment aquesta trobada esportiva internacional cada primer o segon diumenge del mes de juliol, amb la participació d’uns 4.600 esportistes i l’assistència de més de 175.000 espectadors. D’altra banda, la Challenge també se celebra a Nova Zelanda i França.

per Redacció | Ramon Texidó / Foto: Challenge

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris