dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El “llibre de cada any” de Palafolls farà un homenatge als seus paratges

llibres_280x87_04.jpgL’Ajuntament de Palafolls promou per aquestes dates el "llibre de cada any", una iniciativa que edita anualment un llibre vinculat al municipi. Enguany, el consistori vol fer un homenatge als paratges més desconeguts del poble i als seus descobridors.

L’Ajuntament de Palafolls promou per aquestes dates el "llibre de cada any", una iniciativa que edita anualment un llibre vinculat al municipi. Enguany, el consistori vol fer un homenatge als paratges més desconeguts del poble i als seus descobridors.

Rutes per Palafolls

Amb aquest objectiu, l’Ajuntament ha proposat a tots els ciutadans de Palafolls que participin en la seva edició enviant escrits que descriguin les seves rutes a peu, en bicicleta o a cavall – i que també poden ser imaginaris o passats – per algun indret del municipi.

Recull d’escrits

Un cop fet un recull de tots els treballs rebuts, el consistori editarà un llibre que regalarà durant la celebració del tradicional concert de Sant Esteve. El termini per presentar els escrits és el divendres 28 de novembre, i es poden fer arribar mitjançant correu electrònic a cultura@palafolls.cat  o a l’Escola Municipal de Música i Dansa, al Fòrum Palatiolo s/n de Palafolls.

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris