dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El Maresme amb els joves i la literatura

ficcions08.jpgLa Maria Roser Macià, la Judit Garriga i l’Alba Sánchez de l’IES Miquel Badia de Mataró guanyen el premi a la millor història del Maresme del concurs literari Ficcions.

La Maria Roser Macià, la Judit Garriga i l’Alba Sánchez de l’IES Miquel Badia de Mataró guanyen el premi a la millor història del Maresme del concurs literari Ficcions.

Més de 250 joves omplen l’Ateneu Barcelonès en la 2a edició de Ficcions.

La segona edició de FICCIONS “L’aventura de crear històries” ha arribat a la seva fi i supera en participació i nivell global a la primera edició. El concurs literari a la xarxa, organitzat per la revista Secundèria acaba amb un gran èxit de participació, més de 1.000 estudiants, i més de 250 estudiants d’arreu de Catalunya, País Valencià i Illes Balears van estar en l’entrega de premis a l’Ateneu Barcelonès.

Les millors del Maresme 

Avui, dilluns 21 de juliol, es farà entrega del  Premi a la millor història del Maresme  a l’ajuntament de Mataró a les 17:30 hrs. Les guanyadores han estat la Maria Roser Macià, la Judit Garriga i l’Alba Sánchez de l’IES Miquel Badia de Mataró. El senyor Pere Robert, regidor de l’ajuntament de Mataró i l’editor de la revista Secundèria, Josep Ritort i Ferrus  faran l’entrega del premi, un iPod per cadascuna de les guanyadores.

Ficcions i la cultura catalana

El veredicte del jurat es va fer públic el  dijous dia 15 de maig a les 18.30 hores a l’Ateneu Barcelonès en un acte on els membres del jurat van fer l’entrega de tots el premis. El jurat format per persones del món de la cultura catalana com Jordi Sierra i Fabra, Màrius Serra, Pau Vidal, Ferran Mascarell, Care Santos, Edgar Cantero, entre altres van escollir les històries guanyadores, també hi van assistir membres de la Conselleria de Cultura, com el Sr. Sebastià Alzamora, la Coordinadora de l’Àrea d’Igualtat i Ciutadania de la Diputació de Barcelona, la Sra. Teresa Llorens i la regidora de Dones i Joventut de l’Ajuntament de Barcelona, la Sra. Elsa Blasco.

Premis territorials 

L’edició d’enguany ha volgut premiar també, junt amb alguns Ajuntaments i institucions dels territoris de parla catalana, l’esforç dels participants segons la seva àrea, premiant la millor història de cada població o territori.


per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris