dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El Maresme vol aturar l’expansió del mosquit tigre

mosquit_tigre_280x87.jpgLa recent aparició del mosquit tigre a Tordera ha confirmat que aquest insecte s’està expansionant a la comarca. El Consell Comarcal del Maresme (CCM) ha organitzat una Jornada informativa per intentar aturar la seva expansió.

La recent aparició del mosquit tigre a Tordera ha confirmat que aquest insecte s’està expansionant a la comarca. El Consell Comarcal del Maresme (CCM) ha organitzat una Jornada informativa per intentar aturar la seva expansió.

Jornada

Durant la Jornada, que se celebrarà el proper 1 d’octubre a la sala d’actes del Maresme Centre de Negocis de Mataró, les persones participants podran saber a través d’experts en la matèria el què, el com i el quan del mosquit tigre i les implicacions d’aquest insecte en relació a la salut de la població.

Expansió del mosquit tigre

El mosquit tigre va fer la seva primera aparició a la comarca l’any 2006. El primer municipi en el qual es va detectar la seva presència va ser Caldes d’Estrac. Un any després, es va confirmar que havia arribat a quatre municipis maresmencs més: Arenys de Mar, Canet de Mar, El Masnou i Montgat. Aquest estiu s’han donat diverses veus d’alarma. A Tordera s’ha confirmat la  seva presència i s’està investigant si són mosquits tigres els detectats en una parell més de municipis de la comarca del Maresme.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris