dimarts, 09 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El maresmenc Joan Puig torna per tercera vegada al Dakar

joan_puig_280x87.jpgEl vilassarenc Joan Puig participarà per tercera vegada en una de les proves de motor més dures del món, el Dakar. Puig es presenta a la prova amb un quad.

El vilassarenc Joan Puig participarà per tercera vegada en una de les proves de motor més dures del món, el Dakar. Puig es presenta a la prova amb un quad.

Amèrica del Sud

El proper Dakar, que se celebrarà entre el 3 i el 18 de gener del 2009, deixa en aquesta ocasió les terres africanes i es trasllada a Amèrica del Sud. Aquesta serà la tercera vegada que l’esportista de Vilassar de Dalt disputa aquesta prova d’alt nivell, en aquest cas amb la novetat del canvi d’ubicació.

Un quad protopip

Joan Puig es presenta a la prova amb un quad prototip ideat per un equip que encapçala ell mateix i que està format per Javier Perales, Jaume Puig, Salvador Martí, Lluís Tiers, Atanasio, Carlos Wic i Raúl Wic. Segons el pilot, aquesta prova serà molt més dura que en anys anteriors, en els quals la ruta es feia per terres africanes. A més, Puig farà el recorregut sol i sense equip tècnic.

9.000 quilòmetres

Enguany, l’organització del Dakar ha dissenyat una gran volta de 9.000 quilòmetres amb punt de sortida i arribada a la ciutat de Buenos Aires. En primer lloc, els pilots es dirigiran a la Pampa fins a arribar a la Patagònia, on hauran de creuar els Andes per passos de 4.000 metres. El trajecte de tornada passa pel desert d’Atacama, Xile, un dels deserts més àrids del món. L’últim tram passarà per les principals províncies d’Argentina fins a Buenos Aires.

per Redacció | Foto: Aj.Vilassar de Dalt 

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris