dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

El Masnou inaugurarà nou escut i bandera municipal

bandera_masnou_280x87.jpgLa sala capitular de l’Ajuntament del Masnou acollirà el proper diumenge, 2 de novembre, a les 12 h., l’acte institucional d’inauguració del domàs i la bandera del municipi. Durant l’acte, hi haurà una xerrada a càrrec del conseller heràldic, Armand de Fluvià.

La sala capitular de l’Ajuntament del Masnou acollirà el proper diumenge, 2 de novembre, a les 12 h., l’acte institucional d’inauguració del domàs i la bandera del municipi. Durant l’acte, hi haurà una xerrada a càrrec del conseller heràldic, Armand de Fluvià.

Xerrada heràldica

Armand de Fluvià i Escorsa, conseller heràldic i president de la Societat Catalana de Genealogia Heràldica, Sigil·lografia, Vexil·lologia i Nobiliària, parlarà sobre el nou escut de la vila i la nova bandera municipal.

Actes de la inauguració

A partir de les 12.45 h, les autoritats sortiran al balcó, per fer l’acte protocol·lari de presentació dels domassos i es procedirà a la hissada de la bandera municipal. Els actes comptaran amb la col·laboració de la Colla de Geganters del Masnou i la Jove Orquestra de Cambra del municipi, que interpretarà l’himne "A Masnou", del poeta Josep Pujadas Truch, musicat per Montserrat Llagostera, i "El cant de la senyera", del mestre Lluís Millet.

Adequació a la normativa

L’Ajuntament del Masnou va iniciar tots els processos necessaris per canviar l’escut municipal, un cop realitzat l’estudi pertinent que va anar a càrrec d’Armand de Fluvià, amb l’objectiu d’adequar-lo a la normativa vigent del Reglament dels símbols dels Ens Locals de Catalunya i, també, amb el que disposa la normativa heràldica.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris